Splošni pogoji

Vsebina spletne strani coknpok.si je last Zavoda Coknpok, Hrovača 62, 1310 Ribnica, Slovenija (v nadaljevanju: Zavod Coknpok). Z uporabo spletne strani coknpok.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Zavod Coknpok in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini coknpok.si Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Zavod Coknpok si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh coknpok.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

  1. Omejitev odgovornosti
    Zavod Coknpok ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani coknpok.si in vanje vključenih vsebin. Zavod Coknpok si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Zavod Coknpok si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh coknpok.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini coknpok.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej VRAČILO BLAGA). Fotografije artiklov so lahko simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.). V spletni trgovini coknpok.si je opravljanje nakupa namenjeno izključno fizičnim osebam.
  2. Omejena pravica uporabe
    Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani coknpok.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Zavoda Coknpok prepovedana.
  3. PRAVILNIK O ZASEBNOSTI
  4. NAČINI PLAČILA
  5. Seznanite se tudi s pogoji VRAČILO BLAGA na spletni strani trgovine coknpok.si.

Obvestilo o izdaji računa